Vegye fel velem a kapcsolatot: +36-70/629-0945

Találkozzunk

2024. június 8-án, szombaton Szeretettel várunk mindenkit a Mozdulj Meg! Egészségnap a XIX. kerület Tichy Lajos Sportcentrumban. 13:30 perctől a Lelki egészség fontossága előadássorozat 1. részeként Gyász- és veszteségfeldogozás témában hallhattok velem egy interjút. Ahogy mindig, természetesen most is, a beszélgetés előtt és után is lesz lehetőség a személyes találkozásra.

  

 

  


  

2024. május 18-án velem is Találkozhattok az IBD Világnapon. Várunk minden kedves érdeklődőt a már hagyománnyá vált IBD világnap rendezvényén idén már én is ott leszek, mint lelki tanácsadó, hiszen a veszteségfeldolgozás területén kompetenciámba tartozik a Sztómával élő emberek veszteségfeldolgozása. Egész nap színes programokkal (előadások, workshopok, tanácsadások, mérések). Gyertek, gyertek, jó lesz.

Az idei év Mottója: „Az IBD nem ismer határokat.”

  

  

  


  

Izgalmasan indul a 2024-es év. Minden Kedves Érdeklődőt szeretettel várunk az I. Gödi Tudatosság Egészség Sport és Tánc Szakmai Nyílt Napon 2024. január 13-án, ahol 11:30-tól Találkozhattok velem, a Beszélgetés a gyászról és veszteségről című előadáson.  Természetesen az előadás után lesz lehetőség személyes találkozásra is.