Vegye fel velem a kapcsolatot: +36-70/629-0945

Rólam

Kerekes Anikó gyásztanácsadó, képzésben lévő mentálhigiénés szakember, gyászcsoportvezető vagyok. Családommal Budapesten élek. Egész életemben segítő foglalkozást végeztem, emberekkel foglalkoztam. Különböző szociális intézményekben végzett munkám során korán felismertem, hogy a testi egészség megőrzése szorosan összefügg a lelki egészség gondozásával, annak megőrzésével.

Az egészségmegőrzés területén eltöltött évtizedek hatására fontossá vált számomra, hogy képezzem magam a mentálhigiéné irányába. Az elmúlt éveket ennek tanulására szenteltem, és korábbi tapasztalataimból merítve a gyász- és veszteségfeldolgozás területe felé fordultam. Az üléseket személyközpontú szemlélettel kísérem.

Segítő ülések keretein belül gyász- és veszteségfeldolgozásban, Pre- és perinatális gyászfeldolgozásban, Sztómával élő emberek veszteségfeldolgozásában és Sérült gyermeket nevelő szülők veszteségfeldolgozásában tudok segíteni, egyénileg és csoportban is.

  


Szociális és Mentálhigiénés Szakgondozóképzés alatt

Pannon kincstár


Gyász- és veszteség facilitátor

Csehák Hajnalka oktató pszichológus - Gyásztanácsadó képzés


Támasznyújtás pre- és perinatális veszteség esetén - Továbbképzés

Napfogyatkozás Egyesület


Sérült gyermeküket nevelő szülők veszteségeit feldolgozó - Csoportvezető képzés

Napfogyatkozás Egyesület


  

Rólam mondták

  


„ Kedves Anikó, sokat segítettél abban, hogy a pótolhatatlan veszteséget fel tudjam dolgozni. Át segítettél a mélyponton, hogy ne a hiány fájdalmát érezzem, hanem azt, hogy ajándék volt vele az élet, hogy legyen bennem elengedő szeretet. Köszönöm, Németh Joli ”


„ Egy súlyos baleset miatt többek között az egészségemet is elveszítettem átmenetileg. A családom biztatására kerestem fel Anikót, akinek köszönhetően visszakaptam a lelki erőm és békém ” - Attila


„ Drága Anikó! Hálásan köszönöm azt a sok-sok segítséget, amit Tőled kaptam. Elvesztettem a páromat, akit nagyon szerettem. A párom halála után éjjel-nappal sírtam 2,5 évig. Lelkileg nagyon meggyötört voltam és haragudtam mindenkire. Te segítettél Nekem abban, hogy azt a nagy fájdalmat fel tudtam dolgozni. Neked hála és köszönet: Már kevesebb könnyet hullatok. A lelki sebeim begyógyultak. Jobban megismertem önmagam. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. A gyászfeldolgozás végére teljesen megváltoztam. Hálásan köszönöm: Soós Magdolna ”


„ Férjem halála után 3 kicsi gyermekkel maradtam egyedül. Anikó segített talpon maradni és támogatott az új életünk felépítésében. Vele sikerült jól kijönnöm ebből a nagy veszteségből.  Ariella ”