Vegye fel velem a kapcsolatot: +36-70/629-0945

Rólam

Kerekes Anikó vagyok, Budapesten élek. 22 évig dolgoztam diabéteszes betegek végtagérintett szövődményeinek megelőzésében, kezelésében, egyéni ellátásban. Egész életemben segítő foglalkozást végeztem, emberekkel foglalkoztam. Különböző szociális intézményekben végzett munkám során korán felismertem, hogy a testi egészség megőrzése szorosan összefügg a lelki egészség gondozásával, annak megőrzésével.

Az egészségmegőrzés területén eltöltött évtizedek hatására fontossá vált számomra, hogy képezzem magam a mentálhigiéné irányába. Az elmúlt éveket ennek tanulására szenteltem, és korábbi tapasztalataimból merítve a gyász- és veszteségfeldolgozás területe felé fordultam. Az üléseket személyközpontú szemlélettel kísérem. A Napfogyatkozás Egyesület tagjaként biztosítom a folyamatos szakmai fejlődésemet, és képzéseimet.

  


Szociális és Mentálhigiénés Szakgondozóképzés alatt

Pannon kincstár


Gyász- és veszteség facilitátor

Csehák Hajnalka oktató pszichológus - Gyásztanácsadó képzés


Támasznyújtás pre- és perinatális veszteség esetén - Továbbképzés

Napfogyatkozás Egyesület


Sérült gyermeküket nevelő szülők veszteségeit feldolgozó - Csoportvezető képzés

Napfogyatkozás Egyesület


  

Rólam mondták

  


„ Kedves Anikó, sokat segítettél abban, hogy a pótolhatatlan veszteséget fel tudjam dolgozni. Át segítettél a mélyponton, hogy ne a hiány fájdalmát érezzem, hanem azt, hogy ajándék volt vele az élet, hogy legyen bennem elengedő szeretet. Köszönöm, Németh Joli ”


„ Egy súlyos baleset miatt többek között az egészségemet is elveszítettem átmenetileg. A családom biztatására kerestem fel Anikót, akinek köszönhetően visszakaptam a lelki erőm és békém ” - Attila


„ Drága Anikó! Hálásan köszönöm azt a sok-sok segítséget, amit Tőled kaptam. Elvesztettem a páromat, akit nagyon szerettem. A párom halála után éjjel-nappal sírtam 2,5 évig. Lelkileg nagyon meggyötört voltam és haragudtam mindenkire. Te segítettél Nekem abban, hogy azt a nagy fájdalmat fel tudtam dolgozni. Neked hála és köszönet: Már kevesebb könnyet hullatok. A lelki sebeim begyógyultak. Jobban megismertem önmagam. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem. A gyászfeldolgozás végére teljesen megváltoztam. Hálásan köszönöm: Soós Magdolna ”